Vi innstiller ikke, vi omstiller oss


Velkommen til åpen kirke og digitale aktiviteter. Her er ukens nyhetsbrev. 

 

Vi innstiller ikke, vi omstiller. Åpen kirke starter fra tirsdag i neste uke, og digitale andakter legges ut hver søndag både på nettsiden og facebooksiden vår. Det er mulighet for å møtes til digital babysang, digital strikkeklubb og digitalt Pusterom.

Telefonen er fullstendig smittefri. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å snakke med en av prestene eller diakonen. Det samme gjelder hvis du ønsker å komme på kontoret for å ha en samtale. Ta også kontakt med oss om du ønsker å motta nattverd. Helsemyndighetene tillater at vi deler ut nattverd til enkeltpersoner som ber om det.

 

Åpen kirke

Vi holder Snarøya kirke åpen klokken 11-13 på tirsdager, med start 24. november. Det blir mulighet for stillhet og å tenne lys. Det vil være begrensninger for hvor mange som kan være inne kirkerommet på samme tid.

 

Pusterom

Velkommen til et annerledes Pusterom tirsdag 24. november kl. 20. Vi samles hver for oss i hjemmene våre. Programmet for kvelden kan du laste ned her. 

 

Live: Babysang

Ingeborg Aadland inviterer til live babysang i Facebook-gruppen "Babysang i Fornebulandet menighet". Det er enkelt å bli med i gruppen! Tipse noen du kjenner og som er hjemme med baby. 

 

Digital strikk innom

Ingeborg Aadland inviterer til digital strikkeklubb på Zoom, onsdag 25. november klokken 15.30-16.30
Link til Zoom-møte blir lagt ut i Facebook-arrangementet.

 

Tilbake