Drop-in-dåp


Lørdag 30. oktober kl. 12.00-15.00 arrangerer vi drop-in-dåp i Snarøya kirke.

 

Iblant synes veien til døpefonten lang – Fornebulandet menighet ønsker å senke terskelen, og inviterer til drop-in-dåp i Snarøya kirke lørdag 30. okt. kl. 12.00-15.00.

 

Hva er dåp?

Vannet vi døpes med er et tegn på Guds nærhet. Ordene i liturgien forteller oss at vi tilhører Gud og at vi er blitt en del av det kristne fellesskapet. Den døpte blir medlem av Den norske kirke, men blir også en del av fellesskapet av alle kristne som strekker seg verden rundt. Ett vakkert bilde på dåpen er at ingen kan bære seg selv. Vi trenger alle fellesskap og støttespillere, og kirken ønsker å være et slikt fellesskap.

Les mer om hva dåp er HER!

 

Hvem? Hva? Hvor?

Du blir tatt imot i hovedinngangen i Snarøya kirke. Her viser du fødselsattesten til barnet ditt, eller ID hvis du selv vil døpes. Det fylles ut et dåpsskjema og du får ellers den informasjonen du trenger.
Deretter tilbys du en prat med en av prestene, før turen går til døpefonten. Tilbudet har lav terskel, og er enkel, men seremonien vil være verdig og vakker.

For hvem? Dåpen er for alle. Ung eller gammel, troende og tvilende. Kom som du er og hvor du enn bor. Vi kan ordne faddere der og da, men ønsker du å ta med faddere, er det bare hyggelig.
Det er ingen retningslinjer for hva den som skal døpes skal kle seg i. Kom som du er; med finklær, dåpskjole eller hverdagsklær!

 

Ta med:

  • Fødselsattest eller annen identifikasjon.

 

Ikke helt sikker?

Har du spørsmål eller noe du lurer på? Ta gjerne kontakt med en av prestene:

  • Ruth Ingeborg Sveinsdotter: 909 97 345
  • Thomas Wagle: 411 27 894

 

Koronarestriksjoner

Vi tar smittevern på alvor og følger nasjonale og lokale retningslinjer. Dette vil innebære bl. a. fokus på håndvask, vask av overflater og avstandsregler. Har du eller noen i dåpsfølge forkjølelsessymptomer, må den som er syk bli hjemme. Av smittevernsårsaker, ber vi dere ta kontakt om dere har stort dåpsfølge (flere enn 10).  

Tilbake