Konfirmasjon i Snarøya kirke


Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig, er velkommen som konfirmant.

I løpet av konfirmanttiden lærer man om kristen tro gjennom samlinger, gudstjenester og leir. En uke på konfirmantleir i sommerferien er alltid et høydepunkt – det er noe eget å med være sammen en liten uke i strekk, fylt med aktiviteter, konkurranser, nye vennskap og et trygt fellesskap.


Påmelding som konfirmant i Snarøya kirke 2025

Påmeldingen til konfirmasjon 2025 starter 1. mai kl. 09.00 og stenger 1. oktober kl. 23.00.

Du kan trykke her for å melde deg på som konfirmant 2025.

Du kan trykke her for å lese mer om konfirmantåret 2025.
 

Hvem kan konfirmere seg?

Det vanlige er å konfirmere seg det året man fyller 15 og at konfirmanttiden starter i niende klasse. Det vil si at ungdommer som er født i 2010 vanligvis konfirmerer seg i 2025. Det er også vanlig å konfirmere seg i den kirken/menigheten man sokner til, men det er ingen regler på dette. Hvis du er i tvil om hvilken menighet du sokner til, kan du sjekke bostedsadressen din.

Det er ingen krav om at du skal være født i et visst årskull eller bo i en viss gate for å kunne konfirmere deg hos oss. Hvis du ønsker å konfirmere deg hos oss på grunn av venner eller andre årsaker, er det bare å ta kontakt.
 

Spørsmål?

Ta kontakt med ungdomsprest Tor Olav Gauksås (tg846@kirken.no | 98267826) om du lurer på noe.

Film fra Høvik menighet sin konfirmantleir - vi drar på leir til samme sted (Hurdal Verk folkehøgskole)